Μια αλεπού…καλλονή!!!

Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και αρχίσαμε να ετοιμάζουμε τη γιορτή με την οποία θα αποχαιρετήσουμε τους μικρούς μαθητές μας!Αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τη  μουσικοκινητική παράσταση  Μια αλεπού  καλλονή ,της Σγουρής Γεωργιάδη σε επιμέλεια Μάρως Θεοδωράκη και  Μαριλένας Καββαδά.Η μουσική σύνθεση είναι της Αναστασίας Γεωργάκη.
b140725
Λίγα λόγια για το έργο Αυτό το καλοκαίρι η πονηρή αλεπού ξεκίνησε για τις διακοπές διαδίδοντας ότι θα ταξίδευε σε πολλά μέρη του κόσμου και θα έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία. Στην πραγματικότητα όμως διάλεξε, όπως πάντα, να μείνει σε ένα αντίσκηνο που έστησε δίπλα σε ένα κοτέτσι, για να μπορεί να εξασφαλίζει εύκολα το φαγη­τό της. Παρόλο που είχε αποφασίσει σ’ αυτές τις δια­κοπές να προσέχει τη διατροφή και τη γραμμή της, η αλεπού δεν άντεξε τη δίαιτα και όρμησε στο κοτέτσι τόσες φορές… μέχρι που η κοιλιά της φούσκωσε σαν μπαλόνι. Τότε ήταν που γνώρισε τη διαιτολόγο Νίτσα Πελαργίτσα, η οποία αποφάσισε να της μιλήσει για την αξία της υγιεινής διατροφής. Ξεκίνησε και γυ­μναστική, πήγαινε κάθε μέρα για μπάνιο στη θάλασ­σα, ώσπου η αλεπού, μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη κυρία. Έμα­θε να τρώει σωστά, έπαψε να κυνηγάει κότες με μα­νία και με την ευκαιρία των διακοπών της απέκτησε ένα υγιές σώμα. Όταν ξαναγύρισε στο δάσος, ήταν πια μια ξεχωριστή αλεπού που είχε κατακτήσει κι έναν παράδοξο τίτλο!
Τα παιδιά θα υποδυθούν αγαπημένα ζωάκια του δάσους και της θάλασσας, έντομα και πουλιά!Θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν με όμορφες μουσικές!

Loading

Leave a reply