Ελένη Βασιλειάδη”Όταν η καρδιά μου γεμίζει”

“Όταν η καρδιά μου γεμίζει”: Μια όμορφη παρουσίαση στο 2ο Νηπιαγωγείο Παιανίας!!!
Με αγάπη, και χαρά, το 2ο Νηπιαγωγείο Παιανίας υποδέχτηκε την συγγραφέα Ελένη Βασιλειαδη για την παρουσίαση του βιβλίου της “Όταν η καρδιά μου γεμίζει”.
Η Ελένη Βασιλειαδη, με τον ζεστό και γλυκό της λόγο, αφηγήθηκε την ιστορία της Σοφίας, ενός μικρού κοριτσιού που νιώθει την αγάπη της μαμάς της να λιγοστεύει. Μέσα από την απλή, αλλά γεμάτη νόημα ιστορία, τα παιδιά βίωσαν συναισθήματα όπως η θλίψη, η απογοήτευση, η αγάπη και η κατανόηση.
Μέσα από την αφήγηση, η κυρία Βασιλειαδη κατεύθυνε τα παιδιά σε μια συζήτηση για την έννοια της αγάπης, την επικοινωνία και τη σημασία της σύνδεσης με τους γύρω μας. Τα παιδιά μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες και συναισθήματα, ενώ παράλληλα έμαθαν για το “δοχείο της αγάπης” που όλοι έχουμε μέσα μας, και το οποίο γεμίζει όταν συνδεόμαστε και επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας.
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μια δημιουργική δραστηριότητα, όπου τα παιδιά ζωγράφισαν το δικό τους “δοχείο της αγάπης”, γεμίζοντάς το με όλα όσα τα κάνουν να νιώθουν χαρούμενα και αγαπημένα.
Η παρουσίαση του βιβλίου “Όταν η καρδιά μου γεμίζει” άφησε στους μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Παιανίας πολύτιμα μαθήματα για την αγάπη, την επικοινωνία και τη σημασία των δεσμών που χτίζουμε με τους γύρω μας. Ήταν μια εμπειρία γεμάτη χαρά, ζεστασιά και συγκίνηση, που άγγιξε τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Loading

Leave a reply