Απλώνω Ευτυχία

Στις 19 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τους γονείς του σχολείου μας και όλα τα παιδιά, οργανώσαμε εργαστήρια κατασκευών και δημιουργήσαμε μπλουζάκια ευτυχίας και έργα με σκοπό την εξάπλωση της ευτυχίας γύρω μας. Μια ελπίδα που ξεκίνησε από την Κύπρο από την εκπαιδευτικό Γεωργία Σολωμού και με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη ήρθε και στην Ελλάδα σε πάνω από 800 σχολεία.

Ήμασταν έτοιμοι να απλώσουμε ευτυχία όταν σκεφτήκαμε πως η ευτυχία θα έπρεπε να απλωθεί και πέρα από το σχολείο μας. Έτσι, στο πλαίσιο της δράσης “μετάβαση στο δημοτικό” επισκεφθήκαμε το κοντινό δημοτικό όπου τα παιδιά παρακολούθησαν ένα θεατρικό δρώμενο των παιδιών της Α’ δημοτικού στις 22 Δεκεμβρίου. Εκεί συζητήσαμε και για μια επιπλέον δράση συνεργασίας. Να απλώσουμε μαζί ευτυχία όταν θα είναι κι εκείνοι έτοιμοι. Και τα τμήματα τους από 3 που θα συμμετείχαν αρχικά, έγιναν 14.
Και χθες, 23 Φεβρουαρίου 300 και 60 μπλουζάκια απλώθηκαν από 2ο Νηπιαγωγείο προς το 2ο Δημοτικό απλώνοντας όχι μόνο ευτυχία και χαρά στα παιδιά μας, αλλά και μετάβαση και συνεργασία. Ένα μήνυμα που θέλουμε να υπάρχει στην κοινωνία μας. Μια συνθήκη απαραίτητη για να μεγαλώνουν τα παιδιά με χαμόγελο και ασφάλεια.
Η δράση “απλώνω ευτυχία” είχε μέσα και στοιχεία εθελοντισμού, καθώς καταφέραμε και μαζέψαμε χρήματα για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια: Φλόγα.
Είμαστε πολύ υπερήφανες για αυτή τη δράση και θα ήταν σημαντικό να συμμετέχουν ακόμα περισσότερα σχολεία.
Ευαγγελία,Ανδρομάχη,Ελένη,Μαρίνα,Παναγιώτα,Θεοδώρα,Έλενα,Βάσια,Γεωργία,Χρύσα.
 
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Προώθηση δημοσίευσης
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

default

Loading

Leave a reply