Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

https://youtu.be/8NjSMmzh_UQ?list=UUIpKLzQsR3sgElBnP7ylniQ&t=4#ΤοΔικόΣουΠεριβάλλον Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021 Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.Από τότε και κάθε χρόνο, δίνεται και άλλη μια ευκαιρία σε όλους, φορείς και πολίτες, να εκφράσουν την άποψή τους για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη και σχετίζονται ιδιαίτερα με τη διαχείριση Περιβάλλοντος, τη ρύπανση, τη διατήρηση και σωτηρία της πανίδας και της χλωρίδας σε κάθε μήκος και πλάτος κ.λπ.
Για το έτος 2021 το θέμα της Ημέρας Περιβάλλοντος αφορά στην αποκατάσταση των οικοσυστημάτων «Επανασχεδιασμός, αναδημιουργία, αποκατάσταση» (?Reimagine. Recreate. Restore?).
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (https://www.worldenvironmentday.global ) πρωταγωνιστεί στις εκδηλώσεις του ΟΗΕ για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με τα επίκαιρα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Η φετινή δράση μας αφορούσε το φύτεμα μιας λεμονιάς. Τα παιδιά με ενθουσιασμό συμμετείχαν στο φύτεμα και υποσχέθηκαν να φροντίζουν το δεντράκι!!!

Loading

Leave a reply