Παίζω,μαθαίνω και δημιουργώ με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Beebot οδηγό!!!

Spread the love

Το e-twinning έργο μας με τίτλο “Παίζω,μαθαίνω και δημιουργώ με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Beebot οδηγό!!!”(PLAY, LEARN AND CREATE With Little Red Riding Hood And Beebot!!)στο οποίο θα συνεργαστούν το 2ο Νηπιαγωγείο Παιανίας και το Δημόσιο Νηπιαγωγείο Γ΄ Ιδαλίου της Λευκωσίας της Κύπρου, εγκρίθηκε  από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning  καθώς και από την Κυπριακή Υπηρεσία

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Κοκκινοσκουφίτσα, ξεκινάει να πάει στην άρρωστη γιαγιά της. Παρέα της και ο Βeebot, ένα ηλεκτρονικό μελισσάκι που θα είναι βοηθός στο μικρό ταξίδι της μέχρι να φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς της. Μαζί θα εξερευνήσουν και θα ανακαλύψουν τους θησαυρούς του δάσους, θα γνωρίσουν τη φύση, θα συναντήσουν διάφορα ζώα και θα κάνουν νέες φιλίες. Θα δοκιμαστούν και θα αναζητήσουν λύσεις και ο Beebot θα φανεί πολύτιμος βοηθός.
Η Επιστήμη, η Τεχνολογία, και τα Μαθηματικά είναι γνωστικά αντικείμενα, τα οποία θα τους δώσουν την ευκαιρία να μάθουν εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ, το οποία είναι πολύ ελκυστικό και αστείο, θα βοηθήσει τους μαθητές μας να προσεγγίσουν τη μέθοδο και τις δραστηριότητες STEM.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *